Českou půdu cizincům? Lidovci to chtějí usnadnit

Tak zní nadpis článku ze zpravodajství internetového serveru. Měl jsem zato, že lidovcům a dalším jde o to, aby byli u moci a mohli spravovat statky a důchodové výdobytky jak občanů, odvedených daní, tak především území, které je svrchovaně sokromým majetkem občanů tohoto státu, nebo právních subjektů se sídlem v ČR. Předpokládám, že je tomu i v případě vlastnictví pozemků pod zahraničními obchody a továrnami. Třeba mě někdo opraví, nebo potvrdí tento názor. Jedna část je moje nalost majtekových práv k takovým pozemkům. Druhá, myslím podstatnější je prodej zemědělské půdy zahraničním subjektům. S tím  nesouhlasím. Dost na tom, že stát prodal voárenské firmy, energetika je prozatím s majoritním podílem státu, který se ke svým živitelům, daňovým poplatníkům chová jako lichvář, ale alespoň je možné mít pocit vlastnictví.   

Prodej půdy je vlastně dobrovolné odevzdání území. V minulosti se kvůli území vedly války. Většina mužské populace přísahala, mimo nesmyslů spojených s věrností a oddaností jedné straně, na obranou svrchovaného území státu. Nápad lidovců je snaha o zradu na občanech a pokus o zlegalizování likvidace vlastnických práv občanů státu na svrchované společné vlastnění půdy. To, předpokládám by se mělo týkat i půdy, kterou vlastní soukromí vlastníci. V tomto případě by se zákonem mělo upravit, případně zpřísnit převádění v rámci prodejů pouze a jen mezi občany ČR.

Lidovci ve své pidistraně jsou nejen nebezpeční, při hlasování v parlamentu, ale jak je vidět z nápadu páně C.S., dochází k určité formě degenerace ne jen v posuzování možných politických tahů, ale je na pováženou, zda to není za hranicí trestního stíhání s odůvodněním na podezření k nabádání k porušení celistvosti území státu.

Pěkný den.

 

P.S. třeba se mýlím a lidovecký nápad je jen plácnutí duševně chorého jedince, který má kamarády v médiích a dostalo se mu publicity. 

 

Autor: Josef Zavřel | čtvrtek 18.9.2008 17:55 | karma článku: 11,48 | přečteno: 608x
  • Další články autora

Josef Zavřel

Zvyšování cen el. energie

24.6.2008 v 8:28 | Karma: 11,95

Josef Zavřel

Jen pro informaci

9.4.2008 v 8:04 | Karma: 19,41

Josef Zavřel

Derby pražských "S"

1.4.2008 v 10:02 | Karma: 10,54

Josef Zavřel

Motorkáři vyjíždějí

31.3.2008 v 12:23 | Karma: 9,79