Josef Zavřel

Tatínek Zelenka

28. 01. 2008 7:40:51
Zvrácenost, se kterou se snaží otec heparinového vraha hájit a omlouvat syna je nebetyčná.

Odvoláváním se na psychický stav v době provádění aplikace heparinu do infuzí, či jiným způsobem obětem, neomlouvá důsledek. To je vražda !!!

Jestli měl mladý Zelenka potřebu být účasten akce a jako v "Chicago hope" zasahovat v boji s "kmotřičkou", pak to, že by měla tato snaha, být jedinečně nápomocný, omluvou za následek vzniku kritické situace pacienta, je zvrácenost. Zvrácený není jen maldý Zelenka, ale i jeho tatík. Vždyť naprosto pomíjí skutečnost, že jeho syn ZAVRAŽDIL lidi, kteří mu byli vydáni na milost, nebo spíš byli bezbranní jeho konání.

To, že systém dovolil, aby se mohlo stát, že údajně psychicky nemocný člověk má možnost manipulovat a aplikovat takové nebezpečné látky, je varující.

Pravdou je, že sebedůslednější postupy nevyloučí možnost zneužití čehokoli, ale to ať zhodnotí povolaní.

Snaha p. Zelenky seniora, zastávat se syna, je možná pochopitelná. Ne však k omluvení jeho důsledků. Jeho dovolávání se na nestranné posouzení psychiky syna v době jejich vykonávání, je snahou posunout vykonané skutky do roviny, která by byla odsouditelná v jiném (nižším) rozpětí trestů.

Odmítám jakékoli zohledňování. Jedalo se o VRAŽDY a jako vraždy je třeba i odsuzovat. Je jedno jestli jedna, nebo sedm. Trest v tomto případě nemá být výchovný, ale takový aby se společnost vyvarovala možného dalšího konání tohoto pachatele a naopak byl tento společnosti prospěšný. To jsem ostatně již napsal dříve.

Pěkný den

Autor: Josef Zavřel | karma: 15.16 | přečteno: 931 ×
Poslední články autora